DSP Kreher Elektrik Keratin Protein E10001SC

24206

DSP

Kreher per drejtimin e flokeve, i markes DSP

Ky kreher ju ofron drejtimin e deshiruar dhe i jep shkelqim flokeve

Ju ndihmon te drejtoni floket tuaj shpejt, kjo fale sistemit te kreherit i cili ngrohet shume shpejt

Drejton floket tuaj me nje kalim te vetem

Me butona per uljen dhe ngritjen e temperatures dhe buton per fikjen dhe ndezjen. Ngrohet shpejt

Me dhembeza qeramike dhe me efekt jonizues

Arrin nxehtesi deri ne 450 F, ndersa nga jashte kreheri ka nje temperature shume te ulet

Me ekran te vogel LED per te treguar temperaturen

Paketimi perfshin edhe dy kapese te cilat do tjua lehtesojne procesin e krehjes

Marka DSP
Ekran LED Ekran LED
Fuqia ne Watt 55 W; 100-230 V
Lloji i Pllakes Pllake qeramike
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kreher per drejtimin e flokeve, i markes DSP

Ky kreher ju ofron drejtimin e deshiruar dhe i jep shkelqim flokeve

Ju ndihmon te drejtoni floket tuaj shpejt, kjo fale sistemit te kreherit i cili ngrohet shume shpejt

Drejton floket tuaj me nje kalim te vetem

Me butona per uljen dhe ngritjen e temperatures dhe buton per fikjen dhe ndezjen. Ngrohet shpejt

Me dhembeza qeramike dhe me efekt jonizues

Arrin nxehtesi deri ne 450 F, ndersa nga jashte kreheri ka nje temperature shume te ulet

Me ekran te vogel LED per te treguar temperaturen

Paketimi perfshin edhe dy kapese te cilat do tjua lehtesojne procesin e krehjes

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Ekran LED Ekran LED
Fuqia ne Watt 55 W; 100-230 V
Lloji i Pllakes Pllake qeramike

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: