Pjaster Bellissima Imetec B21 100

10194

Imetec

Pjaster Bellissima Imetec B21 100.

Pllaka qe ofrojne nje mbyllje te sigurt per drejtim sa me te mire te flokeve.

Nivele temperature nga 100oC deri ne 210oC.

Pllaka nano qeramike.

Sistem i shpejte ngrohje, gati per t'u perdorur ne pak sekonda

I dizenjuar me ane te rrumbullakta per stilim te flokeve.

Produkt origjinal.

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Pllaka Pllaka Qeramike
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Pjaster Bellissima Imetec B21 100.

Pllaka qe ofrojne nje mbyllje te sigurt per drejtim sa me te mire te flokeve.

Nivele temperature nga 100oC deri ne 210oC.

Pllaka nano qeramike.

Sistem i shpejte ngrohje, gati per t'u perdorur ne pak sekonda

I dizenjuar me ane te rrumbullakta per stilim te flokeve.

Produkt origjinal.

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Pllaka Pllaka Qeramike
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë