Pjaster Bellissima Imetec B26 100 Large

21430

5 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Piaster e markes Imetec modeli B26 Large

Per floke te gjate dhe te dendur, me pllaka te medha

Me pllaka qeramike qe nuk demtojne flokun dhe japin rezultate te shkelqyera

Pllakat shperndajne temperaturen ne menyre te njetrajtshme 

Mbron floket fale kontrollit termik me 4 nivele temperature

Nga 160 ° C në 230 ° C, sistem i shpejte ngrohje

Marka Imetec
Nivele te temperatures 4 nivele te temperatures
Materiali Pllaka qeramike
Permasat (cm) 36.398 x 15.392 x 5.004 cm

Më shumë informacion

Piaster e markes Imetec modeli B26 Large

Per floke te gjate dhe te dendur, me pllaka te medha

Me pllaka qeramike qe nuk demtojne flokun dhe japin rezultate te shkelqyera

Pllakat shperndajne temperaturen ne menyre te njetrajtshme 

Mbron floket fale kontrollit termik me 4 nivele temperature

Nga 160 ° C në 230 ° C, sistem i shpejte ngrohje

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Nivele te temperatures 4 nivele te temperatures
Materiali Pllaka qeramike
Permasat (cm) 36.398 x 15.392 x 5.004 cm

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: