Pjaster Bellissima Imetec B9 300

15901

Imetec

Pjaster Bellissima Imetec Modeli B9 300

E pershtatshme per te gjithe llojet e flokut

Temperatura fillon nga 150º C e shkon  në një maksimum prej 230º C

5 Nivele temperature ne varesi te flokeve tuaj

Perdoret jo vetem per ti drejtuar floket tuaj, por edhe per ti stiluar me onde

Pjeset anesore jane punuar ne forme te rrumbullaket ne menyre qe ju te merni stilin e deshiruar te flokeve.

Kujdesuni per floket tuaj duke mos i djegur por duke i patur gjithmone ne formen e duhur

Me pllaka qeramike ne te cilat nxehtesia shperndahet ne menyre te njetrajteshme dhe mbrojne maksimalisht floket tuaj 

Stiloni ne formen e deshiruar floket ne vetem pak minuta

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Pllaka Pllaka Qeramike
Gradacioni 230 °C
Nivele te temperatures 5 nivele
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Pjaster Bellissima Imetec Modeli B9 300

E pershtatshme per te gjithe llojet e flokut

Temperatura fillon nga 150º C e shkon  në një maksimum prej 230º C

5 Nivele temperature ne varesi te flokeve tuaj

Perdoret jo vetem per ti drejtuar floket tuaj, por edhe per ti stiluar me onde

Pjeset anesore jane punuar ne forme te rrumbullaket ne menyre qe ju te merni stilin e deshiruar te flokeve.

Kujdesuni per floket tuaj duke mos i djegur por duke i patur gjithmone ne formen e duhur

Me pllaka qeramike ne te cilat nxehtesia shperndahet ne menyre te njetrajteshme dhe mbrojne maksimalisht floket tuaj 

Stiloni ne formen e deshiruar floket ne vetem pak minuta

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Pllaka Pllaka Qeramike
Gradacioni 230 °C
Nivele te temperatures 5 nivele

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë