Bellissima Revolution RICCI&CURL BHS3 100

Stiluesi Bellissima Revolution Ricci&Curl arrin te siguroje per ju formen perfekte te ondeve dhe kacurrelave.

Kontroll i temperatures nga 190°C deri 220°C per te arritur stilime te ndryshme te flokeve.

Veshje qeramike per te mbrojtur floket tuaja.

Komoditet maksimal i perdoruesit dhe rezistente ndaj nxehtesise.

Produkt origjinal.

Garancia 1 vit
Gradacioni Gradacioni 220°C
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Bellissima Revolution RICCI&CURL BHS3 100

Stiluesi Bellissima Revolution Ricci&Curl arrin te siguroje per ju formen perfekte te ondeve dhe kacurrelave.

Kontroll i temperatures nga 190°C deri 220°C per te arritur stilime te ndryshme te flokeve.

Veshje qeramike per te mbrojtur floket tuaja.

Komoditet maksimal i perdoruesit dhe rezistente ndaj nxehtesise.

Produkt origjinal.

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit
Gradacioni Gradacioni 220°C
Kabell rrotullues Kabell rrotullues

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: