Furce Bellissima My Pro PB11 100

32136

Bellissima

2

9 090 Lekë

  • Kreher i markes Bellissima My Pro PB11 100
  • Pllake qeramike dhe shifra plastike ndarese 
  • Efekt jonizues dhe temp nga 160 ° C deri në 210 ° C 
  • 1 vit garanci 

Furce e markes Bellissima modeli My Pro PB11 100

Me pllake qeramike ku shperndan nxehtesi ne te 3 anet e saj 

Me shufra te vogla plastike te ngritura mbi siperfaqen e cila ndihmon ne nderjen e flokeve 

Me fekt jonizues qe eleminon elektrizimin e tyre duke i ruajtur te shendetshem 

Me temperature te rregullueshme nga 160 ° C deri në 210 ° C 

Ideale per cdo lloj floku edhe per floke me onde e kacurrela

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Furce e markes Bellissima modeli My Pro PB11 100

Me pllake qeramike ku shperndan nxehtesi ne te 3 anet e saj 

Me shufra te vogla plastike te ngritura mbi siperfaqen e cila ndihmon ne nderjen e flokeve 

Me fekt jonizues qe eleminon elektrizimin e tyre duke i ruajtur te shendetshem 

Me temperature te rregullueshme nga 160 ° C deri në 210 ° C 

Ideale per cdo lloj floku edhe per floke me onde e kacurrela

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: