Stilues Wet 2 Dry

Volum, Onde, te dreja apo thjesht krehje e lehte, te gjitha keto mund ti keni me nje Stilues te vetem. 

Rezultate me te mira me me pak nxehtesi qe mos demtoje floket tuaj.

Nje stilues i sigurt, i pershtatshem per cdo model flokesh.

Shume efikas ne stilimin e flokut te lagur dhe te thate

Ju mund te beheni gati ne shume pak minuta dhe te evitoni zhurmen e thareses

Fale cilindrit vete-rrotullues do arrini rezultate fantastike ne stilimet tuaja.

Ka 3 nivele nxehtesie: High/ Medium/ Low/ OFF

Fiket automatikisht pas 30 min nqs nuk perdoret.

Nxehtesi deri ne 195 grade

Gati per tu perdorur pas 30 sekondash.

Shikoni videon

Garancia 3 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues Wet 2 Dry

Volum, Onde, te dreja apo thjesht krehje e lehte, te gjitha keto mund ti keni me nje Stilues te vetem. 

Rezultate me te mira me me pak nxehtesi qe mos demtoje floket tuaj.

Nje stilues i sigurt, i pershtatshem per cdo model flokesh.

Shume efikas ne stilimin e flokut te lagur dhe te thate

Ju mund te beheni gati ne shume pak minuta dhe te evitoni zhurmen e thareses

Fale cilindrit vete-rrotullues do arrini rezultate fantastike ne stilimet tuaja.

Ka 3 nivele nxehtesie: High/ Medium/ Low/ OFF

Fiket automatikisht pas 30 min nqs nuk perdoret.

Nxehtesi deri ne 195 grade

Gati per tu perdorur pas 30 sekondash.

Shikoni videon

Fleta e të dhënave

Garancia 3 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë