Mashe per floket me ajer te ngrohte per me shume volum dhe shkelqim.

2 nivele te ngrohjes

Fuqia: 400 W

Kjo mashe eshte e pajisur me dy shufra kreher: 19 dhe 23 mm

Kordon i kthyeshem qe parandalon demtimin

Ngjyre:Vjollce me te zeze

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Ionizues Ionizues
Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Fuqia ne Watt 400W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mashe per floket me ajer te ngrohte per me shume volum dhe shkelqim.

2 nivele te ngrohjes

Fuqia: 400 W

Kjo mashe eshte e pajisur me dy shufra kreher: 19 dhe 23 mm

Kordon i kthyeshem qe parandalon demtimin

Ngjyre:Vjollce me te zeze

Fleta e të dhënave

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Ionizues Ionizues
Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Fuqia ne Watt 400W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë