Stiloni floket tuaj ne modele te ndryshme me mashen Severin 0805 me 4 furca te ndryshme.

Fuqia: 700 W

2 nivele te energjise

Faze e ajrit te ftohte per te rregulluar stilimin e flokeve

Funksion jonik qe mbron floket

4 Furce kreher me dimensione te ndryshme (30, 20, 20, 33 mm)

Kordon qe rrotullohet duke parandaluar prishjen

Ngjyre vjollce me te zeze

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Ionizues Ionizues
Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Fuqia ne Watt Fuqia 700 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stiloni floket tuaj ne modele te ndryshme me mashen Severin 0805 me 4 furca te ndryshme.

Fuqia: 700 W

2 nivele te energjise

Faze e ajrit te ftohte per te rregulluar stilimin e flokeve

Funksion jonik qe mbron floket

4 Furce kreher me dimensione te ndryshme (30, 20, 20, 33 mm)

Kordon qe rrotullohet duke parandaluar prishjen

Ngjyre vjollce me te zeze

Fleta e të dhënave

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Ionizues Ionizues
Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Fuqia ne Watt Fuqia 700 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë