Stiliues Bellissima LCD GT15 400

16107

Imetec

Stiliues Bellissima

Marka: Imetec

Modeli: GT15 400

Me ekran LCD per temperaturen.

7 nivele temperature nga 150°C deri ne 210 °C. Ju mund te zgjidhni nivelin e pershtateshem per floket tuaj.

Materiali: Qeramike qe i mbron floket nga diegia, ruan shkelqimin dhe volumin per nje kohe te gjate.
Gati per tu perdorur vetem disa sekonda pasi eshte ndezur.

Me buton on/off per ndezje dhe fikje.

Diametri: 32 mm

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Pllaka Pllaka Qeramike
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stiliues Bellissima

Marka: Imetec

Modeli: GT15 400

Me ekran LCD per temperaturen.

7 nivele temperature nga 150°C deri ne 210 °C. Ju mund te zgjidhni nivelin e pershtateshem per floket tuaj.

Materiali: Qeramike qe i mbron floket nga diegia, ruan shkelqimin dhe volumin per nje kohe te gjate.
Gati per tu perdorur vetem disa sekonda pasi eshte ndezur.

Me buton on/off per ndezje dhe fikje.

Diametri: 32 mm

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Pllaka Pllaka Qeramike

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë