Stilues Bellisima Hot Air Styler GH15 800

10197

Imetec

Stilues Bellisima Hot Air Styler GH15 800

Stilues me 3 furca te ndryshueshme

Veshje me qeramike 

Furca me e madhe 32 mm per onde voluminoze

Furca me e vogel 20 mm

Buton per rregullimin e temperatures.

Fuqia 670-800 W

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Pllaka Pllaka Qeramike
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues Bellisima Hot Air Styler GH15 800

Stilues me 3 furca te ndryshueshme

Veshje me qeramike 

Furca me e madhe 32 mm per onde voluminoze

Furca me e vogel 20 mm

Buton per rregullimin e temperatures.

Fuqia 670-800 W

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Pllaka Pllaka Qeramike
Kabell rrotullues Kabell rrotullues

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: