Stilues Bellissima GT18 100

Nje stilues per floket tuaj i amrkes Imetec

Floke me onde ose kacurrela ne nje kohe mjaft te shkurter, per ata qe duan te duken ndryshe ne cdo kohe

E lehte per tu perdorur mjafton te kapni floket tuaj ne madhesine qe deshironi dhe ti rrotulloni rreth stiluesit me diameter 19mm duke krijuar ekshtu onde ose kacurrela

Temperatura maksimale eshte 200 °,

Ruan floket nga djegia ei mban ato me shkelqim dhe volum

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Gradacioni Gradacioni 200°C
Diameter 19 mm
Pesha 481 g
Gjatesia e kabullit 1.8m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues Bellissima GT18 100

Nje stilues per floket tuaj i amrkes Imetec

Floke me onde ose kacurrela ne nje kohe mjaft te shkurter, per ata qe duan te duken ndryshe ne cdo kohe

E lehte per tu perdorur mjafton te kapni floket tuaj ne madhesine qe deshironi dhe ti rrotulloni rreth stiluesit me diameter 19mm duke krijuar ekshtu onde ose kacurrela

Temperatura maksimale eshte 200 °,

Ruan floket nga djegia ei mban ato me shkelqim dhe volum

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Gradacioni Gradacioni 200°C
Diameter 19 mm
Pesha 481 g
Gjatesia e kabullit 1.8m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë