Stilues Bellissima Hot Air Styler GH15 1000

10196

Imetec

Stilues flokesh per onde dhe kacurrela sic keni enderruar

3 nivele te temperatures

5 koka te ndryshme per stilim sipas deshires

Furce me e madhe per onde 32 mm

furce me e vogel per kacurrela 21 mm

Furca i jep volum flokut tuaj

Fuqi: 1000 W

Gjatesia e kabullit: 2 m

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Ionizues Ionizues
Fuqia ne Watt 1000W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues flokesh per onde dhe kacurrela sic keni enderruar

3 nivele te temperatures

5 koka te ndryshme per stilim sipas deshires

Furce me e madhe per onde 32 mm

furce me e vogel per kacurrela 21 mm

Furca i jep volum flokut tuaj

Fuqi: 1000 W

Gjatesia e kabullit: 2 m

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Ionizues Ionizues
Fuqia ne Watt 1000W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: