Stilues Flokesh COLLEXIA FC1 IMETEC

7779

Imetec

Stilues Flokesh COLLEXIA FC1 IMETEC

Fast and Curl System arrin te siguroje per ju formen perfekte te kacurrelave dhe modeleve te tjera.

Diameter 25mm, sistem praktik dhe i sigurte gjate modelimit te flokeve. 

3mm lidhja e cila tejcon fuqine rrotulluese.

Komoditet maksimal i perdoruesit dhe rezistente ndaj nxehtesise.

Fiket automatikisht pas 60min ne gjendje qetesie.

Temperatura mund te ulet dhe te ngrihet sipas deshires nga 170, 190 deri 210 grade celcius.

Produkt origjinal.

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Gradacioni 210
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues Flokesh COLLEXIA FC1 IMETEC

Fast and Curl System arrin te siguroje per ju formen perfekte te kacurrelave dhe modeleve te tjera.

Diameter 25mm, sistem praktik dhe i sigurte gjate modelimit te flokeve. 

3mm lidhja e cila tejcon fuqine rrotulluese.

Komoditet maksimal i perdoruesit dhe rezistente ndaj nxehtesise.

Fiket automatikisht pas 60min ne gjendje qetesie.

Temperatura mund te ulet dhe te ngrihet sipas deshires nga 170, 190 deri 210 grade celcius.

Produkt origjinal.

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Gradacioni 210
Kabell rrotullues Kabell rrotullues

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë