Stilues flokesh i markes DSP modeli E20010

Per stilimin e flokeve tuaj me onde ose kacurrela

Diametri i stiluesit 25mm per onde te medha

Nuk demton floket dhe eshte shume i thjeshte ne perdorim

Vjen se bashku me dy kapse te vogla te markes per te lehtesuar stilimin

Nga tre ngjyrat qe disponojme zgjidhni te preferuaren tuaj

Fuqia 40-45W. Temperatura maksimale 230 grade ose 450F

Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 40-45W
Diameter Diameter ∅ 25 mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues flokesh i markes DSP modeli E20010

Per stilimin e flokeve tuaj me onde ose kacurrela

Diametri i stiluesit 25mm per onde te medha

Nuk demton floket dhe eshte shume i thjeshte ne perdorim

Vjen se bashku me dy kapse te vogla te markes per te lehtesuar stilimin

Nga tre ngjyrat qe disponojme zgjidhni te preferuaren tuaj

Fuqia 40-45W. Temperatura maksimale 230 grade ose 450F

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 40-45W
Diameter Diameter ∅ 25 mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë