Stilues Flokesh Grundig HS 613

24716

Grundig

Stilues i markes Grunding modeli HS613

Nje paisje qe ju ben floket me onde sipas deshires tuaj

Me diameter 13-25mm per kacurrela te vogla

Nisni nga rrenja duke e rrotulluar flokun tuaj rreth stiluesit dhe keshtu do te perfitoni kacurrela te bukura ne pak kohe

Shtresë qeramike e cila me një element ngrohje, siguron mbrojtje të gjithanshme të flokëve.

Qeramika siguron mbajtjen e vazhdueshme, temperaturë të lartë dhe shpërndarjen uniforme të nxehtësisë keshtu flokët ruajnë lagështirën e tyre natyrale dhe mbrohen nga elektrifikimi.

Rregullimi i temperaturës nga 120 deri 210 ° C

Me tregues temperature , me drite LED 

Mbyllja automatike pas 60 minutash, ngrohet per 30 sekonda

Kordoni i energjisë me një gjatësi prej 1.8 m

Marka Grundig
Garancia 2 vjet
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit1.8 m
Lloji i Pllakes Pllake qeramike
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues i markes Grunding modeli HS613

Nje paisje qe ju ben floket me onde sipas deshires tuaj

Me diameter 13-25mm per kacurrela te vogla

Nisni nga rrenja duke e rrotulluar flokun tuaj rreth stiluesit dhe keshtu do te perfitoni kacurrela te bukura ne pak kohe

Shtresë qeramike e cila me një element ngrohje, siguron mbrojtje të gjithanshme të flokëve.

Qeramika siguron mbajtjen e vazhdueshme, temperaturë të lartë dhe shpërndarjen uniforme të nxehtësisë keshtu flokët ruajnë lagështirën e tyre natyrale dhe mbrohen nga elektrifikimi.

Rregullimi i temperaturës nga 120 deri 210 ° C

Me tregues temperature , me drite LED 

Mbyllja automatike pas 60 minutash, ngrohet per 30 sekonda

Kordoni i energjisë me një gjatësi prej 1.8 m

Fleta e të dhënave

Marka Grundig
Garancia 2 vjet
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit1.8 m
Lloji i Pllakes Pllake qeramike

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë