Stilues Flokesh Philips BHB862

25555

Philips

Stilues flokesh i markes Philips modeli BHB862

Per stilimin e flokeve tuaj me onde ose kacurrela

Ndryshoni modelin e flokeve tuaj cdo mengjes me nje perdorim mjaft praktik qe jua mundeson stiluesi Philips

Pllake qeramike qe nuk djeg apo demton flokun tuaj

Diametri i stiluesit 16mm, temperature 200 grade celsius

Nxehet shume shpejt per rreth 60 sekonda me drite LED dhe kabull rrotullues me gjatesi 1.8 metra qe lehteson punen tuaj

Nuk demton floket dhe eshte shume i thjeshte ne perdorim. 

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Diameter 16mm
Lloji i Pllakes Pllake qeramike
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues flokesh i markes Philips modeli BHB862

Per stilimin e flokeve tuaj me onde ose kacurrela

Ndryshoni modelin e flokeve tuaj cdo mengjes me nje perdorim mjaft praktik qe jua mundeson stiluesi Philips

Pllake qeramike qe nuk djeg apo demton flokun tuaj

Diametri i stiluesit 16mm, temperature 200 grade celsius

Nxehet shume shpejt per rreth 60 sekonda me drite LED dhe kabull rrotullues me gjatesi 1.8 metra qe lehteson punen tuaj

Nuk demton floket dhe eshte shume i thjeshte ne perdorim. 

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Diameter 16mm
Lloji i Pllakes Pllake qeramike

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë