Stilues flokesh i markes Philips modeli BHB864

Per stilimin e flokeve tuaj me onde ose kacurrela

Pllake qeramike qe nuk djeg apo demton flokun tuaj

Diametri i stiluesit 25mm, temperature 200 grade celsius

Ekran digjital qe tregon temperaturen e mashes tuaj

Me 30% me teper mundesi stilimi sesa stiluesit e tjere

Per floke te trashe te gjate apo te holle. Me auto lock per mbyllje te sigurte

Nxehet shume shpejt perreth 60 sekonda me drite LED dhe kabull rrotullues me gjatesi 1,8 metra

Mbyllje automatike ne rast se nuk e perdorni per 60 minuta

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Diameter Diameter ∅ 25 mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues flokesh i markes Philips modeli BHB864

Per stilimin e flokeve tuaj me onde ose kacurrela

Pllake qeramike qe nuk djeg apo demton flokun tuaj

Diametri i stiluesit 25mm, temperature 200 grade celsius

Ekran digjital qe tregon temperaturen e mashes tuaj

Me 30% me teper mundesi stilimi sesa stiluesit e tjere

Per floke te trashe te gjate apo te holle. Me auto lock per mbyllje te sigurte

Nxehet shume shpejt perreth 60 sekonda me drite LED dhe kabull rrotullues me gjatesi 1,8 metra

Mbyllje automatike ne rast se nuk e perdorni per 60 minuta

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Diameter Diameter ∅ 25 mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë