Stilues per floket e markes Philips modeli BHB872/00

Ben floket kacurrela dhe me onde sipas deshires

Nxehet shpejt perreth 45 sec dhe shkon ne nje temperature mbi 210°C   (13°C-210°C)

Mbron floket nga nxehtesia. Mbyllje automatike pas 60 minutash

Treguesi i nxehtesise LCD ne stilues nuk lejon mbinxehen e flokeve

Pllaka qeramike dhe metal i punuar per floke me shkelqim dhe te shendetshme.

Ka nje gjatesi kablli 1,8 metra, i rrotullueshem per stilim edhe ne distance

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Gjatesia e kordonit 1.8m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues per floket e markes Philips modeli BHB872/00

Ben floket kacurrela dhe me onde sipas deshires

Nxehet shpejt perreth 45 sec dhe shkon ne nje temperature mbi 210°C   (13°C-210°C)

Mbron floket nga nxehtesia. Mbyllje automatike pas 60 minutash

Treguesi i nxehtesise LCD ne stilues nuk lejon mbinxehen e flokeve

Pllaka qeramike dhe metal i punuar per floke me shkelqim dhe te shendetshme.

Ka nje gjatesi kablli 1,8 metra, i rrotullueshem per stilim edhe ne distance

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Gjatesia e kordonit 1.8m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë