Stilues flokesh i markes Philips modeli HP8661

Per floke me onde dhe shume natyrale

Me fuqi 800W. Ne formen e kreherit stiluesi vjen me tre aksesore te madhesive te ndryshme

Permasat 22mm dhe 38 mm. Me tre nivele nxehtesie

Vendosja e ajrit të ftohtë për tharje pa i demtuar floket

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 800 W
Gjatesia e kabullit 1.8m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues flokesh i markes Philips modeli HP8661

Per floke me onde dhe shume natyrale

Me fuqi 800W. Ne formen e kreherit stiluesi vjen me tre aksesore te madhesive te ndryshme

Permasat 22mm dhe 38 mm. Me tre nivele nxehtesie

Vendosja e ajrit të ftohtë për tharje pa i demtuar floket

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 800 W
Gjatesia e kabullit 1.8m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë