Stilues Flokesh Philips HP8664/00

Philips Dynamic eshte ideuar per te krijuar stilime te ndryshme nderkohe qe u jep volum flokeve.

Fuqia 1000 W.

2 koka te ndryshme per tiu sherbyer:

*Furce cilindrike me diameter 50mm.

*Furce cilindrike me diameter 30mm.

Te rrotullueshme ne te dyja drejtimet.

Material qeramik i furcave.

Teknologji qe eliminon ionet negative duke i lene floket e bute dhe me shkelqim.

Kontroll volumi dhe funksion ajer i ftohte per te shmangur demtimet.

3 temperatura te ndryshme.

E pershtatshme per cdo tip floku.

Gjatesia e kordonit 1.8m.

Produkt origjinal Philips.

Marka Philips
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues Flokesh Philips HP8664/00

Philips Dynamic eshte ideuar per te krijuar stilime te ndryshme nderkohe qe u jep volum flokeve.

Fuqia 1000 W.

2 koka te ndryshme per tiu sherbyer:

*Furce cilindrike me diameter 50mm.

*Furce cilindrike me diameter 30mm.

Te rrotullueshme ne te dyja drejtimet.

Material qeramik i furcave.

Teknologji qe eliminon ionet negative duke i lene floket e bute dhe me shkelqim.

Kontroll volumi dhe funksion ajer i ftohte per te shmangur demtimet.

3 temperatura te ndryshme.

E pershtatshme per cdo tip floku.

Gjatesia e kordonit 1.8m.

Produkt origjinal Philips.

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë