Stilues Flokesh Rowenta CF2132

12209

Rowenta

Stilues Flokesh

Marka: Rowenta

Qe floket tuaj te marin shkelqimin dhe formen e deshiruar.

Model: CF2132

Veshja qeramike mbron floket tuaj nga djegia.

Ngrohje e shpejte, per vetem 1 minut.

Maksimumi i temepratures: 180 ° C

Gjatesia e kabullit: 1.8 m

Diametri: 16 mm

Me buton per fikje dhe ndezje.

Ngjyra: E zeze

Konsumi i energjise: 25W (110-240V 50/60Hz 25W)

Marka Rowenta
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 25W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues Flokesh

Marka: Rowenta

Qe floket tuaj te marin shkelqimin dhe formen e deshiruar.

Model: CF2132

Veshja qeramike mbron floket tuaj nga djegia.

Ngrohje e shpejte, per vetem 1 minut.

Maksimumi i temepratures: 180 ° C

Gjatesia e kabullit: 1.8 m

Diametri: 16 mm

Me buton per fikje dhe ndezje.

Ngjyra: E zeze

Konsumi i energjise: 25W (110-240V 50/60Hz 25W)

Fleta e të dhënave

Marka Rowenta
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 25W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë