Stilues InStyler Auto-Curler

11512

In Styler

25

Stilues InStyler Auto-Curler

Jeni lodhur me kaçurrela të cila nuk duken bukur, gishta të djegur, e duke harxhuar shumë kohë? Tani për vetëm 3 sekonda ju mund të modeloni kaçurrela ose onde me mashën automatike me qeramike Instyler Tulip.

 • Mënyra më e thjeshtë për të bërë kaçurrela, perfekte për të gjitha llojet e flokëve
 • Nuk dëmton flokët
 • Vetëm 3 sekonda për të stiluar kaçurrelin
 • Shumë e lehtë në përdorim
 • E lehtë në peshë dhe shumë funksionale
 • Mund të stiloni 2 seksione flokësh në të njëjtën kohë
 • Fikje automatike pas 45 minutash pas përdorimit të paisjes

Kaçurrela & Onde në 3 sekonda

Ju pëlqejnë flokët kaçurrela por ju duhet shumë kohë dhe punë për ti modeluar? Gishta të djegur shpesh herë me masha jo të përshtatshme? Ka ardhur koha të ndryshoni mashen me Instyler Tulip,të parën mashë automatike e cila ju ndihmon të modeloni kaçurrela dhe onde të cilat janë perfekte dhe të rregullta për një kohë të gjatë.

Mashë automatike, 1 kaçurrel në 3 sekonda

Masha Instyler Tulip siguron lehtësi dhe shpejtësi për të bërë kaçurrela perfekte.

Pasi kaçurreli të ketë marrë formën e duhur thjeshtë leshoni mashën. E gjitha kjo vetëm në 3 sekonda. Kur ishte hera e fundit që keni bërë flokët kaçurrela kaq shpejt?

Me Instyler Tulip, ju mund të zgjidhni modelin e kaçurrelave!

Kaçurrela

Me instyler tulip ju mund të stiloni kaçurrela pa u munduar, nëse jeni duke dalë në mbrëmje apo nëse po shkoni në punë. Zgjidhni nxehtësinë mesatare dhe vendosni kohën 3 sekonda për flokë të shkurter dhe mesatare dhe 8 sekonda për flokë të gjatë.

Onde të mëdha

Onde të mëdha një model i cili është i përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve. Për të bërë këte model ju duhet të zgjidhni temperaturën minimale dhe kohën për 3 sekonda.

Kaçurrela të rregullta

Perfekte për çdo event special, dhe shumë e lehtë për të bërë modelin tuaj të preferuar të kaçurrelave. Për të bëre kaçurrela të rregullta ju duhet të zgjidhni temperaturën maksimale dhe kohën për 12 sekonda.

Kaçurrela perfekte në çdo kohë – përpara dhe mbrapa

Ajo që është më e rëndësishmja është që çdo kaçurrel ka një formë të rregullt. Me Instyler Tulip ju do të zëvëndësoni një numër të madh aksesorësh që ju përdornit më parë për të bërë kaçurrela. Një paisje e cila nuk dëmton flokët tuaj. Ajo që është shumë e rëndësishme është që ju do të keni kaçurrela të rregullta në pjesën përpara, mbrapa dhe anash pa u munduar. Flokë të rregullt në shumë pak kohë!

Kaçurrela majtas ose djathtas

Plus tani ju mund të kontrolloni edhe drejtimin e kaçurrelave, ju mund të zgjidhni për të bërë modelin tuaj të preferuar i cili ju përshtatet më shumë. Dhe si asnjë mashë tjetër, me Instyler Tulip ju mund të bëni edhe dy kaçurrela në të njëjtën kohë. Tani ju do të dukeni shumë bukur çdo ditë.

Garancia 3 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues InStyler Auto-Curler

Jeni lodhur me kaçurrela të cila nuk duken bukur, gishta të djegur, e duke harxhuar shumë kohë? Tani për vetëm 3 sekonda ju mund të modeloni kaçurrela ose onde me mashën automatike me qeramike Instyler Tulip.

 • Mënyra më e thjeshtë për të bërë kaçurrela, perfekte për të gjitha llojet e flokëve
 • Nuk dëmton flokët
 • Vetëm 3 sekonda për të stiluar kaçurrelin
 • Shumë e lehtë në përdorim
 • E lehtë në peshë dhe shumë funksionale
 • Mund të stiloni 2 seksione flokësh në të njëjtën kohë
 • Fikje automatike pas 45 minutash pas përdorimit të paisjes

Kaçurrela & Onde në 3 sekonda

Ju pëlqejnë flokët kaçurrela por ju duhet shumë kohë dhe punë për ti modeluar? Gishta të djegur shpesh herë me masha jo të përshtatshme? Ka ardhur koha të ndryshoni mashen me Instyler Tulip,të parën mashë automatike e cila ju ndihmon të modeloni kaçurrela dhe onde të cilat janë perfekte dhe të rregullta për një kohë të gjatë.

Mashë automatike, 1 kaçurrel në 3 sekonda

Masha Instyler Tulip siguron lehtësi dhe shpejtësi për të bërë kaçurrela perfekte.

Pasi kaçurreli të ketë marrë formën e duhur thjeshtë leshoni mashën. E gjitha kjo vetëm në 3 sekonda. Kur ishte hera e fundit që keni bërë flokët kaçurrela kaq shpejt?

Me Instyler Tulip, ju mund të zgjidhni modelin e kaçurrelave!

Kaçurrela

Me instyler tulip ju mund të stiloni kaçurrela pa u munduar, nëse jeni duke dalë në mbrëmje apo nëse po shkoni në punë. Zgjidhni nxehtësinë mesatare dhe vendosni kohën 3 sekonda për flokë të shkurter dhe mesatare dhe 8 sekonda për flokë të gjatë.

Onde të mëdha

Onde të mëdha një model i cili është i përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve. Për të bërë këte model ju duhet të zgjidhni temperaturën minimale dhe kohën për 3 sekonda.

Kaçurrela të rregullta

Perfekte për çdo event special, dhe shumë e lehtë për të bërë modelin tuaj të preferuar të kaçurrelave. Për të bëre kaçurrela të rregullta ju duhet të zgjidhni temperaturën maksimale dhe kohën për 12 sekonda.

Kaçurrela perfekte në çdo kohë – përpara dhe mbrapa

Ajo që është më e rëndësishmja është që çdo kaçurrel ka një formë të rregullt. Me Instyler Tulip ju do të zëvëndësoni një numër të madh aksesorësh që ju përdornit më parë për të bërë kaçurrela. Një paisje e cila nuk dëmton flokët tuaj. Ajo që është shumë e rëndësishme është që ju do të keni kaçurrela të rregullta në pjesën përpara, mbrapa dhe anash pa u munduar. Flokë të rregullt në shumë pak kohë!

Kaçurrela majtas ose djathtas

Plus tani ju mund të kontrolloni edhe drejtimin e kaçurrelave, ju mund të zgjidhni për të bërë modelin tuaj të preferuar i cili ju përshtatet më shumë. Dhe si asnjë mashë tjetër, me Instyler Tulip ju mund të bëni edhe dy kaçurrela në të njëjtën kohë. Tani ju do të dukeni shumë bukur çdo ditë.

Fleta e të dhënave

Garancia 3 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë