Stilues flokesh me dezajn praktik qe ju lejon ta perdorni lehtesisht ate.

Krijoni onde natyrale me floke te shnderitshem dhe te bute.

Ky funksion inovativ ju lejon te krijoni volumin e flokeve sipas deshires suaj.

Furca 22 mm.

Kordon elastik qe ju lejon lehtesi ne perdorim.

250 Watts 

Produkt origjinal Severin.

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Fuqia ne Watt 250W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues flokesh me dezajn praktik qe ju lejon ta perdorni lehtesisht ate.

Krijoni onde natyrale me floke te shnderitshem dhe te bute.

Ky funksion inovativ ju lejon te krijoni volumin e flokeve sipas deshires suaj.

Furca 22 mm.

Kordon elastik qe ju lejon lehtesi ne perdorim.

250 Watts 

Produkt origjinal Severin.

Fleta e të dhënave

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Fuqia ne Watt 250W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë