Stilues Sokany Essential Hair Care JF-460

11666

Sokany

Stilues Sokany Essential Hair Care JF-460

Stiluesi qeramik perfekt per te krijuar kacurrela te ndryshme me floket tuaj.

9 nivele timer me indikator audio per krijimin e kacurrelave te ndryshme.

10 nivele nxehje: 140 grade, 150 grade, 160 grade, 170 grade, 180 grade, 190 grade, 200 grade, 210 grade, 220 grade dhe 230 grade per rezultate qe zgjasin.

I pershtatshem si per floke te gjate ashtu edhe per floke te shkurter.

LCD display.

Fiket automatikisht.

Kabell rrotullues dhe i gjate.

200-240V / 50-60Hz / 25W.

Garancia 3 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Stilues Sokany Essential Hair Care JF-460

Stiluesi qeramik perfekt per te krijuar kacurrela te ndryshme me floket tuaj.

9 nivele timer me indikator audio per krijimin e kacurrelave te ndryshme.

10 nivele nxehje: 140 grade, 150 grade, 160 grade, 170 grade, 180 grade, 190 grade, 200 grade, 210 grade, 220 grade dhe 230 grade per rezultate qe zgjasin.

I pershtatshem si per floke te gjate ashtu edhe per floke te shkurter.

LCD display.

Fiket automatikisht.

Kabell rrotullues dhe i gjate.

200-240V / 50-60Hz / 25W.

Fleta e të dhënave

Garancia 3 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: