Stilues Tong Bellisima G10 900 32 mm

10202

Imetec

Tong Bellisima G10 900 32 mm

I pajisur me pllake titanium 32 mm.

Ideale per te krijuar kacurela te natyrale te buta dhe me shkelqim.

Ngrohje e shpejte, vetem 60 sekonda.

Temperature maksimale 210 grade

Ka nje drite qe te tregon kur eshte gati per t'u perdorur.

Produkut origjinal.

Marka Imetec
Pllaka Pllaka Titani
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tong Bellisima G10 900 32 mm

I pajisur me pllake titanium 32 mm.

Ideale per te krijuar kacurela te natyrale te buta dhe me shkelqim.

Ngrohje e shpejte, vetem 60 sekonda.

Temperature maksimale 210 grade

Ka nje drite qe te tregon kur eshte gati per t'u perdorur.

Produkut origjinal.

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Pllaka Pllaka Titani
Ionizues Ionizues
Kabell rrotullues Kabell rrotullues

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë