Stilues Tong Bellisima G13 50 25 mm

10218

Imetec

Behu gati shpejt dhe me kujdes. 

Gati per t'u perdorur ne pak sekonda.

Pllaka qeramike dhe metal i punuar per floke me shkelqim dhe te shendetshme.

Diametri 25mm, e cila jep kacurela reale.

7 nivele temperature te kontrollueshme nga 150 - 210 Grade celcius.

Produkt origjinal

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Behu gati shpejt dhe me kujdes. 

Gati per t'u perdorur ne pak sekonda.

Pllaka qeramike dhe metal i punuar per floke me shkelqim dhe te shendetshme.

Diametri 25mm, e cila jep kacurela reale.

7 nivele temperature te kontrollueshme nga 150 - 210 Grade celcius.

Produkt origjinal

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Kabell rrotullues Kabell rrotullues

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë