Tharese Remington Pro Dry 2000

16167

Remington

Tharese flokesh Remington Pro Dry 2000

Nje nga markat me te mira te thareseve te flokeve.

Jonet e emetuara nga ajri qe jep tharesja dhe molekulat e ujit bashkeveprojne dhe bejne qe floket tuaj te thahen me shpejte dhe pa u djegur.

Fuqia: 2000 W

Ngjyra: E kuqe me te zeze

Materiali: Qeramike

Jepuni flokeve shkelqimin e deshiruar ne vetem pak minuta.

Me 3 nivele temperature.

2 nivele shpejtesie

Me ventilatore te vecante per kontrollin e temperatures.

Me buton per ajer te ftohte.

Gjatesia e kordonit: 1.8 m

Gjinia Unisex
Marka Remington
Garancia 2 vjet
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2000W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit1.8 m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese flokesh Remington Pro Dry 2000

Nje nga markat me te mira te thareseve te flokeve.

Jonet e emetuara nga ajri qe jep tharesja dhe molekulat e ujit bashkeveprojne dhe bejne qe floket tuaj te thahen me shpejte dhe pa u djegur.

Fuqia: 2000 W

Ngjyra: E kuqe me te zeze

Materiali: Qeramike

Jepuni flokeve shkelqimin e deshiruar ne vetem pak minuta.

Me 3 nivele temperature.

2 nivele shpejtesie

Me ventilatore te vecante per kontrollin e temperatures.

Me buton per ajer te ftohte.

Gjatesia e kordonit: 1.8 m

Fleta e të dhënave

Gjinia Unisex
Marka Remington
Garancia 2 vjet
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2000W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit1.8 m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë