Tharese Bellissima My Pro P5 3800

32134

Bellissima

9 090 Lekë

  • Therese e markes Bellissima My Pro P5 3800
  • Teknologji qeramike ,Ultraboost dhe Jonizuese 
  • Mbron , stilon , than floket tuaj 
  • Fuqia 2300 W dhe 1 vit garanci 

Tharese e markes Bellissima modeli My Pro P5 3800

Tharese flokesh profesionale me teknologji qeramike qe gjeneron ngrohtësi e cila mbron dhe hidraton floket ndersa i than

E pershtatshme per te gjitha llojet e flokeve te holle, te thate ose te brishte

Ofron tharje te shpejte dhe efektive si dhe stilon floket lehtesisht 

Me efekt jonizues e cila mbron floket tuaj si dhe eleminon elektrizimin e tyre 

Teknologjia Ultraboost ndihmon ne pershpejtimin e rrjedhjes se ajrit 

Fuqia 2300 W , me 2 nivele shpejtesie si dhe 3 temperatura te ndryshme 

Pastrim i lehte pasi hiqet filtri lehtesisht dhe vjen me gjatesi kabulli deri ne 3 meter 

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese e markes Bellissima modeli My Pro P5 3800

Tharese flokesh profesionale me teknologji qeramike qe gjeneron ngrohtësi e cila mbron dhe hidraton floket ndersa i than

E pershtatshme per te gjitha llojet e flokeve te holle, te thate ose te brishte

Ofron tharje te shpejte dhe efektive si dhe stilon floket lehtesisht 

Me efekt jonizues e cila mbron floket tuaj si dhe eleminon elektrizimin e tyre 

Teknologjia Ultraboost ndihmon ne pershpejtimin e rrjedhjes se ajrit 

Fuqia 2300 W , me 2 nivele shpejtesie si dhe 3 temperatura te ndryshme 

Pastrim i lehte pasi hiqet filtri lehtesisht dhe vjen me gjatesi kabulli deri ne 3 meter 

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: