Tharese Bellissima Power to style C20

17693

Imetec

1

Tharese Bellissima Power to style C20

Tharese per floket  kompakte dhe mjaft e fuqishme

Me nje fuqi prej 2100W kjo tharese jo vetem qe than ne perfeksion floket tuaj por dhe ndihmon ne modelimine  tyre

Ka tre nivele te hedhjes se ajrit dhe ajer te ftohte

Dizenjo italian i markes Bellisima.

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2100 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Bellissima Power to style C20

Tharese per floket  kompakte dhe mjaft e fuqishme

Me nje fuqi prej 2100W kjo tharese jo vetem qe than ne perfeksion floket tuaj por dhe ndihmon ne modelimine  tyre

Ka tre nivele te hedhjes se ajrit dhe ajer te ftohte

Dizenjo italian i markes Bellisima.

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2100 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë