Tharese Flokesh 110

19318

Braun

Tharese Flokesh 110

Tharese flokesh e markes Braun, model 1 HD110

Me fuqi maksimale 1000 W dhe me tre nivele shpejtesie

E pershtatshme per te gjithe llojet e flokeve

Per ata qe udhetojne shume apo per perdorim te shpejte ne cdo kohe

E vogel praktike dhe mjaft funksionale, per stilim apo tharje

Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 1000W
Nivelet e shpejtesise 3
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Flokesh 110

Tharese flokesh e markes Braun, model 1 HD110

Me fuqi maksimale 1000 W dhe me tre nivele shpejtesie

E pershtatshme per te gjithe llojet e flokeve

Per ata qe udhetojne shume apo per perdorim te shpejte ne cdo kohe

E vogel praktike dhe mjaft funksionale, per stilim apo tharje

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 1000W
Nivelet e shpejtesise 3

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë