Tharese Flokesh Braun HD380

18094

Braun

Tharese Flokesh Braun HD380

Tharese flokesh Braun HD380, e cila do tju ndihmoje te thani apo te drejtoni floket tuaja.

Fale fuqise 2000W procesi i tharjes dhe i krehjes behet me i lehte.

Modeli dhe ndertimi ergonomik e bejne ate te lehte per tu perdorur duke marre rezultatet e deshiruara.

Me tre nivele temperature dhe dy nivele shpejtesie per tjua lehtesuar edhe me shume procesin.

Marka Braun
Garancia 1 vit
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2000 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Flokesh Braun HD380

Tharese flokesh Braun HD380, e cila do tju ndihmoje te thani apo te drejtoni floket tuaja.

Fale fuqise 2000W procesi i tharjes dhe i krehjes behet me i lehte.

Modeli dhe ndertimi ergonomik e bejne ate te lehte per tu perdorur duke marre rezultatet e deshiruara.

Me tre nivele temperature dhe dy nivele shpejtesie per tjua lehtesuar edhe me shume procesin.

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2000 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë