Tharese Flokesh Braun HD780 Sensor Profess

19869

Braun

Tharese flokesh profesionale e markes Braun model HD780 me sensor termik

Me temperature optimale tharje qe nuk demton flokun tuaj dhe e mban ate te bute si mendafshi

Me nje cikel 5 here me te gjate se e tharseve te thjeshta

Fuqia 2000Watt dhe 10 nivele temperature

Me sensore te integruar per te matur temperaturen 600 here ne minute

Me motorr AC qe gjeneron hedhjen e ajrit me saktesi te larte 

Jepini flokeve tuaj shkelqim intensiv me teknologjine Iontec .

Marka Braun
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000 Watt
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese flokesh profesionale e markes Braun model HD780 me sensor termik

Me temperature optimale tharje qe nuk demton flokun tuaj dhe e mban ate te bute si mendafshi

Me nje cikel 5 here me te gjate se e tharseve te thjeshta

Fuqia 2000Watt dhe 10 nivele temperature

Me sensore te integruar per te matur temperaturen 600 here ne minute

Me motorr AC qe gjeneron hedhjen e ajrit me saktesi te larte 

Jepini flokeve tuaj shkelqim intensiv me teknologjine Iontec .

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000 Watt

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: