Tharese Flokesh Fuego HD-862 W

17050

Fuego

3

Tharese Flokesh Fuego HD-862 W

Marka Fuego sjell ne treg nje tharese model HD-862 ngjyre e bardhe.Me 1800-2200 W fuqi.

Ndihmon floket tuaj te stilohen ne menyren qe ju deshironi dhe pa i demtuar ato.

Nuk ka difuzor shoqerues.Me tre nivele temperature dhe dy nivele shpejtesie.Ajer te ngrohte dhe ajer te ftohte qe mund ta perdorni kur ju nevojitet.

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1800 - 2200 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Flokesh Fuego HD-862 W

Marka Fuego sjell ne treg nje tharese model HD-862 ngjyre e bardhe.Me 1800-2200 W fuqi.

Ndihmon floket tuaj te stilohen ne menyren qe ju deshironi dhe pa i demtuar ato.

Nuk ka difuzor shoqerues.Me tre nivele temperature dhe dy nivele shpejtesie.Ajer te ngrohte dhe ajer te ftohte qe mund ta perdorni kur ju nevojitet.

Fleta e të dhënave

Marka Fuego
Garancia 1 vit
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1800 - 2200 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë