Tharese Flokesh Grundig HD 676

12149

Grundig

Tharese Flokesh Grundig

Modeli: HD 676

Fuqia: 2000 W

Nivelet e temperatures dhe shpejtesise: 2

Me buton per ajer te ftohte dhe perqendrues ajri.

Jepuni volumin dhe shkelqimin e deshiruar flokeve tuaj.

Marka Grundig
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Flokesh Grundig

Modeli: HD 676

Fuqia: 2000 W

Nivelet e temperatures dhe shpejtesise: 2

Me buton per ajer te ftohte dhe perqendrues ajri.

Jepuni volumin dhe shkelqimin e deshiruar flokeve tuaj.

Fleta e të dhënave

Marka Grundig
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë