Tharese Flokesh Grundig HD8280

12138

Grundig

Tharese Flokesh profesionale

Marka: Grundig

Modeli: HD8280

Cilesi shume e mire.

U jep volum dhe shkelqim flokeve tuaj.

Fuqia: 2200 Watt

Perbehet nga dy koka: Difuzori dhe koka normale

Me dy nivele fuqie.

Marka Grundig
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2200 W
Difuzor Difuzor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Flokesh profesionale

Marka: Grundig

Modeli: HD8280

Cilesi shume e mire.

U jep volum dhe shkelqim flokeve tuaj.

Fuqia: 2200 Watt

Perbehet nga dy koka: Difuzori dhe koka normale

Me dy nivele fuqie.

Fleta e të dhënave

Marka Grundig
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2200 W
Difuzor Difuzor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë