Tharese Flokesh Max HD-3306

20664

Max

Tharese e markes Mx modeli HD-3306

Me fuqi 1600W dhe tension 220-240V

Me ngjyre te bardhe dhe dy nivele shpejtesie

Mbroni flokët tuaj ndërkohë që jeni duke shijuar një tharje të shpejtë dhe efektive.

Zgjidhni ndërmjet niveleve të ndryshme të shpejtësive për të arritur rezultatin e dëshiruar.

Marka Max
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 1600 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese e markes Mx modeli HD-3306

Me fuqi 1600W dhe tension 220-240V

Me ngjyre te bardhe dhe dy nivele shpejtesie

Mbroni flokët tuaj ndërkohë që jeni duke shijuar një tharje të shpejtë dhe efektive.

Zgjidhni ndërmjet niveleve të ndryshme të shpejtësive për të arritur rezultatin e dëshiruar.

Fleta e të dhënave

Marka Max
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 1600 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë