Tharese Flokesh Philips BHD004/00

8565

Philips

9

3 490 Lekë

  • Tharese flokesh Philips
  • Cilesuar si me pak e zhurmshmja
  • 3 nivele temperature

Tharese Flokesh Philips BHD004/00

Tharje e fuqishme dhe me pak zhurme

Testuar me 75 femra ne France eshte cilesuar si me pak e zhurmshmja

Fuqia 1800W

Difuzor per volum te jashtezakonshem

Gypi i ajrit 20mm per precizion ne tharje

Ka nje unaze e cila ju lejon ta verni ku te deshironi duke kursyer hapsire

3 nivele temperature dhe ajer i ftohte per te stabilizuar procesin

Gjatesia e kordonit 1.8m

Produkt origjinal Philips

Garancia 1 vit
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1800 W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit1.8 m
Difuzor Difuzor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Flokesh Philips BHD004/00

Tharje e fuqishme dhe me pak zhurme

Testuar me 75 femra ne France eshte cilesuar si me pak e zhurmshmja

Fuqia 1800W

Difuzor per volum te jashtezakonshem

Gypi i ajrit 20mm per precizion ne tharje

Ka nje unaze e cila ju lejon ta verni ku te deshironi duke kursyer hapsire

3 nivele temperature dhe ajer i ftohte per te stabilizuar procesin

Gjatesia e kordonit 1.8m

Produkt origjinal Philips

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1800 W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit1.8 m
Difuzor Difuzor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: