Tharese flokesh Rowenta CV3312FO

8674

Rowenta

Tharese flokesh Rowenta CV3312FO

Tharese e perfshtatshme per udhetime

E modifikueshme, duke u zvogeluar per t'u marre lehtesisht me vete

Fuqia e saj elektrike eshte 1600 W 

Ka 2 nivele ngrohje

Produkt origjinal Rowenta.

Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1600 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese flokesh Rowenta CV3312FO

Tharese e perfshtatshme per udhetime

E modifikueshme, duke u zvogeluar per t'u marre lehtesisht me vete

Fuqia e saj elektrike eshte 1600 W 

Ka 2 nivele ngrohje

Produkt origjinal Rowenta.

Fleta e të dhënave

Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1600 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë