Tharese flokesh Rowenta CV4721FO

8662

Rowenta

Tharese flokesh Rowenta CV4721FO

Fuqia e saj elektrike eshte 2200 W 

E vecanta e kesaj thareseje eshte forma e kokes, ku perqendrohet e gjithe temperatura e cila mundeson stilimin perfekt te flokut tuaj. 

Motori i saj eshte profesional 

Ka funksion mbrojtes jonik 

Ka dy shpejtesi te ndryshme 

Ka 3 nivele ngrohje

Gjatesia e kabullit 1.8 m

Difuzori profesional eshte shume praktik dhe perdoret me lehtesi maksimale. 

Garancia 1 vit
Ionizues Ionizues
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2200 W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit1.8 m
Difuzor Difuzor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese flokesh Rowenta CV4721FO

Fuqia e saj elektrike eshte 2200 W 

E vecanta e kesaj thareseje eshte forma e kokes, ku perqendrohet e gjithe temperatura e cila mundeson stilimin perfekt te flokut tuaj. 

Motori i saj eshte profesional 

Ka funksion mbrojtes jonik 

Ka dy shpejtesi te ndryshme 

Ka 3 nivele ngrohje

Gjatesia e kabullit 1.8 m

Difuzori profesional eshte shume praktik dhe perdoret me lehtesi maksimale. 

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit
Ionizues Ionizues
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 2200 W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit1.8 m
Difuzor Difuzor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë