Tharese Flokesh Severin HT 0141

12294

Severin

Tharese flokesh profesionale.

marka: Severin

Dimensione: 22.1 x 9.4 x 22.6 cm ; 599 g

Pesha: 880 g

Modeli: 2072972

ASIN: B0107UZDZY

Fuqia: 2100 W

Ngjyra: Gri

Me 2 nivele shpejtesie.

3 nivele per fuqine e ajerit

Difuzor me dhembeza te gjate.

Jepuni volumin dhe shkelqimin e deshiruar flokeve tuaj ne pak minuta

Me mbrojtje nga nxehtesia.

Marka Severin
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2100 W
Difuzor Difuzor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese flokesh profesionale.

marka: Severin

Dimensione: 22.1 x 9.4 x 22.6 cm ; 599 g

Pesha: 880 g

Modeli: 2072972

ASIN: B0107UZDZY

Fuqia: 2100 W

Ngjyra: Gri

Me 2 nivele shpejtesie.

3 nivele per fuqine e ajerit

Difuzor me dhembeza te gjate.

Jepuni volumin dhe shkelqimin e deshiruar flokeve tuaj ne pak minuta

Me mbrojtje nga nxehtesia.

Fleta e të dhënave

Marka Severin
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2100 W
Difuzor Difuzor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë