Tharese Philips BHD002

9322

Philips

Tharese Philips BHD002

Krijon nje rrjedhje ajri optimale per trajtim gentil te flokeve tuaj

1600W

Perdor teknologjine e jonizimit

3 nivele shpejtesie

3 nivele temperature

Produkt origjinal

Marka Philips
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Ionizues Ionizues
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1600 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese Philips BHD002

Krijon nje rrjedhje ajri optimale per trajtim gentil te flokeve tuaj

1600W

Perdor teknologjine e jonizimit

3 nivele shpejtesie

3 nivele temperature

Produkt origjinal

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Ionizues Ionizues
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1600 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë