Tharese Philips HPS920/03

13177

Philips

Tharese  flokesh

Marka: Philips

Modeli: HPS920/03

Fuqia: 2300 W

Me perqendrim ajri dhe funksion Ionik

Me 2 nivele temperature dhe shpejtesie

Me buton per ajer te ftohte.

U jep flokeve volumin dhe shkelqimin e deshiruar.

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 2300W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tharese  flokesh

Marka: Philips

Modeli: HPS920/03

Fuqia: 2300 W

Me perqendrim ajri dhe funksion Ionik

Me 2 nivele temperature dhe shpejtesie

Me buton per ajer te ftohte.

U jep flokeve volumin dhe shkelqimin e deshiruar.

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Fuqia ne Watt 2300W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë