Tharese Severin 0130

9045

Severin

Mbroni floket tuaj me tharesen Severin 0130, teknologji e larte jonizuese qe mbron floket tuaj nga demtimi.

Aksesore kryesore difuzor cilesore per t’i dhene me shume volum flokeve

Fuqia: 200 W

2 nivele te ndryshimit te shpejtesise

3 nivele per ndryshimin e temperatures

Ajer i ftohte per te fiksuar floket tuaj

Ngjyre: e zeze me argjend.

Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Difuzor Difuzor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mbroni floket tuaj me tharesen Severin 0130, teknologji e larte jonizuese qe mbron floket tuaj nga demtimi.

Aksesore kryesore difuzor cilesore per t’i dhene me shume volum flokeve

Fuqia: 200 W

2 nivele te ndryshimit te shpejtesise

3 nivele per ndryshimin e temperatures

Ajer i ftohte per te fiksuar floket tuaj

Ngjyre: e zeze me argjend.

Fleta e të dhënave

Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Nivele te temperatures 3 nivele te temperatures
Kabell rrotullues Kabell rrotullues
Difuzor Difuzor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë