Tharese Severin 0163 Mini

9049

Severin

Severin 0163 Mini eshte shume praktike per t’u marre me vete ne udhetime, gjithashtu dhe per t’u perdorur per floke te shkurter

Fuqia e saj elektrike eshte 1200 W

Funksion mbrojtes jonik

2 nivele shpejtesie (1-2)

2 nivele te ndryshimit te temperatures

Perqendrim fiks te ajrit ne koken e thareses, qe lehteson stilimin e flokut

Perberje qeramike qe mbron flokun nga demtimi

Ngjyre e bardhe me te kuqe.

Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1200 W
Difuzor Difuzor
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Severin 0163 Mini eshte shume praktike per t’u marre me vete ne udhetime, gjithashtu dhe per t’u perdorur per floke te shkurter

Fuqia e saj elektrike eshte 1200 W

Funksion mbrojtes jonik

2 nivele shpejtesie (1-2)

2 nivele te ndryshimit te temperatures

Perqendrim fiks te ajrit ne koken e thareses, qe lehteson stilimin e flokut

Perberje qeramike qe mbron flokun nga demtimi

Ngjyre e bardhe me te kuqe.

Fleta e të dhënave

Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1200 W
Difuzor Difuzor

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë