Tharese Severin per Udhetime

9053

Severin

1

Severin 0152 Mini eshte shume praktike per udhetime.

Funksionale per personat qe merren me aktivitete sportive, pasi mund ta mbajne gjithmone me vete

E ideuar per te qene sa me e lehte me palosje ne mes

Fuqia e saj elektrike eshte 1200 W

Funksion mbrojtes jonik

2 nivele shpejtesie (1-2)

2 nivele te ndryshimit te temperatures

Perberje qeramike qe mbron flokun nga demtimi

Ngjyre e bardhe me lejla

Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1200 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Severin 0152 Mini eshte shume praktike per udhetime.

Funksionale per personat qe merren me aktivitete sportive, pasi mund ta mbajne gjithmone me vete

E ideuar per te qene sa me e lehte me palosje ne mes

Fuqia e saj elektrike eshte 1200 W

Funksion mbrojtes jonik

2 nivele shpejtesie (1-2)

2 nivele te ndryshimit te temperatures

Perberje qeramike qe mbron flokun nga demtimi

Ngjyre e bardhe me lejla

Fleta e të dhënave

Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Nivele te temperatures 2 nivele te temperatures
Fuqia ne Watt 1200 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë