Freze per Heqen e Xhelit te Thonjve me Kontroll Shpejtesie

16974

Freze per Heqen e Xhelit te Thonjve me Kontroll Shpejtesie 

Nje freze e thejshte per heqjen e xhelit te thonjve. Me koka te formave dhe madhesive te ndryshme.E lehte per tu perdorur, pa dhimbje dhe shume praktike.

Me kontroll shpejtesie dhe pjesen metalike dhe plastike pjesa ku mbahet.

Gjinia Femer
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Freze per Heqen e Xhelit te Thonjve me Kontroll Shpejtesie 

Nje freze e thejshte per heqjen e xhelit te thonjve. Me koka te formave dhe madhesive te ndryshme.E lehte per tu perdorur, pa dhimbje dhe shume praktike.

Me kontroll shpejtesie dhe pjesen metalike dhe plastike pjesa ku mbahet.

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: