Freze per Heqjen e Xhelit te Thonjve me Mbajtese dhe Kontroll Shpejtesie, Mercedes2000

16972

Freze per Heqjen e Xhelit te Thonjve me Mbajtese dhe Kontroll Shpejtesie, Mercedes2000

Jeni te apasionuar pas kujdesit te thonjve dhe deshironi te keni gjithmone thonj me dizenjo te ndryshme. Kjo freze vjen se bashku me mbeshtetesen per t'ju ardhur ne ndihme per heqjen e xhelit te thonjve per te gjithe femrat qe e kane si profesion apo kujdesen per veten e tyre

Pa dhimbje dhe mjaft e lehte per ta perdorur. Mbron thojin nuk e demton ate dhe njekohesisht e pregatit per mbushje.

Seti permban frezen, mbajtesen me kontroll shpejtesie dhe fuqi maksimale 10 W dhe koka levizeze me madhesi dhe forma te ndryshme.

Fuqia ne Watt Fuqia: 10 W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Freze per Heqjen e Xhelit te Thonjve me Mbajtese dhe Kontroll Shpejtesie, Mercedes2000

Jeni te apasionuar pas kujdesit te thonjve dhe deshironi te keni gjithmone thonj me dizenjo te ndryshme. Kjo freze vjen se bashku me mbeshtetesen per t'ju ardhur ne ndihme per heqjen e xhelit te thonjve per te gjithe femrat qe e kane si profesion apo kujdesen per veten e tyre

Pa dhimbje dhe mjaft e lehte per ta perdorur. Mbron thojin nuk e demton ate dhe njekohesisht e pregatit per mbushje.

Seti permban frezen, mbajtesen me kontroll shpejtesie dhe fuqi maksimale 10 W dhe koka levizeze me madhesi dhe forma te ndryshme.

Fleta e të dhënave

Fuqia ne Watt Fuqia: 10 W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: