Furce Remington B97TEU

10348

Furce Remington B97TEU

Furce Profesionale Remington.

I jep shkeqim dhe volum flokeve.

Veshje qeramike me furce material rezistet.

Krijuar me kujdes per te mbrojtur sklapin e kokes nga demtimi. 

Furca Remington fale fijeve rezistente ndihmon ne shperndarjen e yndyres se flokut nga skalpi neper gjithe flokun duke dhuruar floke shume te shndritshem dhe te bute.

Gjithashtu furca stimulon qarkullimin e gjakut te kokes, duke ndihmuar keshtu edhe ne rritjen e flokeve.

Ky eshte produkt origjinal REMINGTON.

Marka Remington
Garancia 2 vjet
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Furce Remington B97TEU

Furce Profesionale Remington.

I jep shkeqim dhe volum flokeve.

Veshje qeramike me furce material rezistet.

Krijuar me kujdes per te mbrojtur sklapin e kokes nga demtimi. 

Furca Remington fale fijeve rezistente ndihmon ne shperndarjen e yndyres se flokut nga skalpi neper gjithe flokun duke dhuruar floke shume te shndritshem dhe te bute.

Gjithashtu furca stimulon qarkullimin e gjakut te kokes, duke ndihmuar keshtu edhe ne rritjen e flokeve.

Ky eshte produkt origjinal REMINGTON.

Fleta e të dhënave

Marka Remington
Garancia 2 vjet

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë