Furce Dhembesh Elektrike Oral-B 750 DNA Pink

14898

Braun

Furce dhembesh elektrike Oral-B 750 DNA Pink  

Teknologji 3D rrotullohet dhe pulson per te eleminuar papastertite 100 % ne krahasim me nje furce manuale.

Furca kryen 8 800 dridhje ne minut. 

Ju ndihmon te lani dhembet tuaj ne menyre profesionale per 2 minuta

Paketa permban:

Furce dhembesh elektrike, mbajtesi per furcen, si dhe nje kuti shume praktike per higjienen e furces suaj ne udhetime.

Furca eshte me bateri te karikueshe, te cilat mund te punojne pa u karikuar deri ne 7 dite nese perdoret 2 here ne dite nga 2 minuta.

Si përdoret furça elektrike Oral – B

Hapi i parë: Drejtojeni kokën e furçës me ngadalë nga njëri dhëmb tek tjetri, duke ndjekur formën e mishrave të dhëmbëve dhe formën e çdo dhëmbi.

Hapi i dytë: Mos harroni të arrini të gjitha zonat, duke përfshirë sipërfaqet e brendshme dhe atë përtypëse.

Hapi i tretë: Drejtojeni kokën e furçës përgjatë linjës së mishrave të dhëmbëve. Nuk është e nevojshme të përdorni forcë.

Oral B është tepër praktike për tu përdorur nga fëmijët, nga personat që mbajnë implante apo tela. Për një larje të plotë dhe pa hasur probleme e vështirësi.

Gjinia Unisex
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Furce dhembesh elektrike Oral-B 750 DNA Pink  

Teknologji 3D rrotullohet dhe pulson per te eleminuar papastertite 100 % ne krahasim me nje furce manuale.

Furca kryen 8 800 dridhje ne minut. 

Ju ndihmon te lani dhembet tuaj ne menyre profesionale per 2 minuta

Paketa permban:

Furce dhembesh elektrike, mbajtesi per furcen, si dhe nje kuti shume praktike per higjienen e furces suaj ne udhetime.

Furca eshte me bateri te karikueshe, te cilat mund te punojne pa u karikuar deri ne 7 dite nese perdoret 2 here ne dite nga 2 minuta.

Si përdoret furça elektrike Oral – B

Hapi i parë: Drejtojeni kokën e furçës me ngadalë nga njëri dhëmb tek tjetri, duke ndjekur formën e mishrave të dhëmbëve dhe formën e çdo dhëmbi.

Hapi i dytë: Mos harroni të arrini të gjitha zonat, duke përfshirë sipërfaqet e brendshme dhe atë përtypëse.

Hapi i tretë: Drejtojeni kokën e furçës përgjatë linjës së mishrave të dhëmbëve. Nuk është e nevojshme të përdorni forcë.

Oral B është tepër praktike për tu përdorur nga fëmijët, nga personat që mbajnë implante apo tela. Për një larje të plotë dhe pa hasur probleme e vështirësi.

Fleta e të dhënave

Gjinia Unisex
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

17 produkte te tjere ne te njejten kategori: